top of page

НАШАТА ИСТОРИЯ

Кои сме ние и защо започнахме?

От 2016 г. Mishonka.com създава ръчно изработени облекла и аксесоари за домашни любимци. Вярваме, че всеки нов проект е възможност да научим нещо различно и да разширим уменията си.

Mishonka.com има собствено ателие и произвеждаме на място.
Нашите платове представляват изрезки, които изкупуваме от други фабрики. От по-големите парчета създаваме облекла за домашни любимци, а по-малките използваме като пълнеж за кучешки легла.


Ето защо всичко в нашия уебсайт е уникално ограничено издание и можете да сте сигурни, че никой във вашия район няма да има същото облекло като вашето куче.

Всички наши продукти ще бъдат пригодени специално за вас, веднага след като направите поръчка с мерките на вашето куче. Няма да останете разочаровани, когато пакетът пристигне!

 

В Mishonka.com не само ще намерите това, от което се нуждаете, но ще получите най-доброто качество на справедлива цена. С дългогодишен опит в индустрията, ние се стемим клиентите ни винаги да са доволни. Независимо дали сте еднократен купувач или искате да купите на едро, можете да разчитате на нас. Разгледайте нашия ръчно изработен инвентар в секцията Продукти и се свържете с нас, ако не можете да намерите това, което търсите.

Dog Collar
IMG_9011_edited.jpg

Маша

Founder

Здравейте,

Казвам се Маша и аз притежавам този бизнес. Ясно е, че аз съм шефът тук и всеки прави това, което кажа. Гарантирам, че няма да останете разочаровани от нашите продукти, не и под мое наблюдение!

150252544_508544720126767_52130191369558

Тони

CEO

Здравейте!

Аз съм Тони и изработвам всеки продукт в този уебсайт. Правя го с много любов и търпение.

Надявам се да ви харесат крайните резултати.

НАШИЯТ ЕКИП

bottom of page